Υλικά
150 γρ.πισκότα Petit
200 γρ.σοκολατάκια Μaltesers
750 ml.κρέμα γάλακτος
3 κουτ.σούπας nutella
2 φακελάκια σαντιγί
Προετοιμασία
Κόβετε τα σοκολατάκια σε 3 4 κοματάκια. Σε ένα μπολ βάζετε την nutella, προσθέτετε ένα ποτήρι κρέμας γάλακτος και ανακατώστε καλά με το μίξερ μέχρι να γίνει μια πιχτεί κρέμα. Σιγά σιγά προσθέστε σταδιακά την κρέμα γάλακτος και κάθε φορα ανακατώστε καλά.
Όταν τελειώσετε την κρέμα προσθέστε τα σοκολατάκια και ανακατώστε λίγο. Τοποθετήστε την κρέμα σε ένα καλούπι στο οποιο προηγούμενος έχετε βάλει τα μπισκότα βουτηγμένα σε gala. Αφήνετε το γλυκό για δυο τρις ώρες στο ψυγείο η στην κατάψυξη αν θέλετε να γίνει σαν παγωτό. Τοποθετήστε από πάνω την σαντιγί και το γλυκό σας είναι έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου