Υλικά
600 γρ.φιλέτο κοτόπουλο
1 κουτ. σούπας. βούτυρο
1 κρεμμύδι μετριου μεγέθους
1 μεγάλο μήλο (να είναι γλυκό)
1 ζωμό λαχανικών
1 κουτ. γλυκού αλάτι
1 κουτ. γλυκού κάρυ
1 κουττ. κουρκουμά
φρέσκο χυμό ενός λεμονιού
250 ml νερ
200 ml φρεκα κρέμα
Προετοιμασία
Σε ένα βουτυρωμένο τηγάνι προψήνετε το κοτόπουλο το οποιο προηγούμενος το έχετε κόψη σε κοινούς, για περίπου 10 λεπτά.
Σε ένα μπλέντερ λιόνετε το κρεμμύδι, το μήλο,το αλάτι,το κάρυ, το κουρκουμά, τον ζωμό λαχανικών και τον χυμό λεμονιού.
Προσθέσετε το μίγμα στο κοτόπουλο, το περιχύνετε με ζεστό νερό και το τσιγαρίζετε για περίπου 20 λεπτά. Προς το τέλος προσθέτετε την φρέσκα κρέμα και τα αφήνετε να βράσουν ακόμα λίγα λεπτά.
Μπορεί να σερβιριστεί με ρύζι ή άλλο συνοδευτικό τις επιλογής σας.
Το κάρυ μου αρέσει πολύ! Ωραίο πιάτο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧάρηκα που βρεθήκαμε:)
Πολύ ωραίο φαγητό! :))))
ΑπάντησηΔιαγραφήeuxaristo poli gia ta kala sas logia! Kai ego xarika :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι είναι το μιλώ? Πολύ ωραίες οι συνταγές σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήμήλο :)
ΑπάντησηΔιαγραφήEfharisto.