Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013
Nutella Panna Cotta
Υλικά
500 ml. Κρέμα Γάλακτος
300 ml. Πλήρες γάλα
1 μικρή Nutella
15 γρ. ζελατίνη
2 βανίλιες
Προετοιμασία
Τοποθετείτε την ζελατίνη σε 5 κ.σ. νερό και την αφήνετε να μουλιάσει.
Ζεσταίνετε καλά την κρέμα γάλακτος, το γάλα και την βανίλια. Απομακρύνετε την κρέμα από την φωτιά και προσθέτετε την Nutella η οποία πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Βράζετε λίγο την ζελατίνη για να λιώσει και την προσθέτετε στο μίγμα. Ανακατέψετε όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα λείο μίγμα.
Τοποθετείτε το γλυκό σε φόρμα και το αφήνετε για μερικές ώρες στο ψυγείο.
Για να βγάλετε εύκολα την Panna cotta από την φόρμα την ξεκολλάτε λίγο με τα δάκτυλα σας στην κορυφή και στην συνέχεια τοποθετείτε την φόρμα μέχρι την μέση σε ζεστό νερό για 10 λεπτά. Βάζετε ένα δίσκο στην φόρμα και τα αναποδογυρίζετε μαζί.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Nutella Panna Cotta?!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήτι μας κάνεις βραδιάτικα?!!!
Καλώς σε βρίσκω Αλίκη!! Υπέροχη η πανακότα σου αλλά και οι άλλες δημιουργίες!!!! Μπράβο!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα καλώς σε βρήκα! Απίθανες συνταγές και φοβερές φωτογραφίες! Γεια στα χέρια σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστω! :)
Οταν λεμε βραζουμε την ζελατινη εννοουμε οτι την βραζουμε με το νερο που την μουλιαζουμε και μετα το προσθετουμε στην ζεστη κρεμα γαλακτος?
ΑπάντησηΔιαγραφήNai, etsi.
ΑπάντησηΔιαγραφή