Υλικά
450 γρ.βούτυρο
240 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα
500 γρ.ζάχαρη
6 αυγά
30 γρ.κακάο
270 γρ.αλεύρι
150 γρ.αλεσμένα ή ψιλοκομμένα καρυδια
50 γρ.αλεσμένα μπισκότα
Προετοιμασία
Λιώνετε το βούτυρο και την σοκολάτα μαζί.
Σε ένα μπόλ βάζετε το αλεύρι, το κακάο, τα καρυδια και τα αλεσμένα μπισκότα και τα ανακατέβετε για να σμίξουν τα υλικά.
Χτυπάτε τα αυγά και την ζάχαρη μέχρι να αφρίσουν.
Προσθέστε την λιομένη σοκολάτα, το βούτυρο, το κακάο, το αλεύρι, τα ψιλοκομμένα καρυδια και τα αλεσμένα μπισκότα.Τα ανακατώνεται σιγά σιγά και τα βάζετε στο ταψί στο οποιο έχετε βάλει χαρτί ψησίματος.Αφήνετε το μίγμα στο ταψί για περίπου 15 λεπτά για να κάνει λίγη κρουστα και μετά το ψήνεται σε προθερμαίνω φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 12 λεπτά.
Το γλυκό πρέπει να κρυώσει καλά πριν να κοπεί.
para poli wreo gliko tha to kano sigura
ΑπάντησηΔιαγραφή