Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012
Kορμός Ινδοκαρυδο
Υλικά
Για το σκούρο μέρος
250 γρ.αλεσμένα μπισκότα
100 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα
150 γρ. Ζαχαρι
150 ml. γάλα
Για την γεμίσει
125 γρ. Βούτυρο
150 γρ. Ζάχαρη άχνη
100 γρ. ινδοκαρυδο
Προετοιμασία
Για το σκούρο μέρος - Λιώνετε την σοκολάτα και την ανακατώνεται με τα αλεσμένα μπισκότα, την ζάχαρη και το γάλα. Ανοίγετε το μείγμα πάνω σε μια μεμβράνη.
Για την γεμίσει - Χτυπάτε το βούτυρο και την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν αφράτα και προσθέστε το ινδοκάρυδο. Τοποθετήστε το μείγμα πάνω στο σκούρο μέρος και τυλίξτε τον κορμό.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Πολύ νόστιμο!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή:) Ευχαριστώ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα...όλες οι συνταγές σου είναι καταπληκτικές.
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχω φτιάξει πολλές και έγιναν τέλειες.
Να είσαι καλά!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ νόστιμο και εύκολο Αλίκη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦαντάζομαι το βάζουμε στην κατάψυξη!
Φιλιά.
Ευχαριτώ πολύ Στέλλα. Όχι δεν χρειάζεται κατάψυξη. Για να κόβετε εύκολα και να έχει ωραία εμφάνιση είναι αρκετό να παραμείνει κάποιες ώρες στο ψυγείο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι μπισκότα;
ΑπάντησηΔιαγραφή