Υλικά
250 γρ.custard powdwer
2 λίτρα γάλα
300 γρ. Ζάχαρη
500 γρ. Βούτυρο ανάλατο
Aκόμα
300 γρ. Αλεσμένα μπισκότα Petit
100 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα
100 γρ. Ινδοκάρυδο
2 σακουλάκια σαντιγί
Προετοιμασία
Προετοιμάζεται την custard powdwer και την αφήνετε να κρυώσει και να σφίξη χωρίς να την ανακατώσετε καθόλου όταν την βγάλετε από την φωτιά.
Χτυπάτε το βούτυρο και το ενώνεται με την κρύα κρέμα custard και τα χτυπάτε μαζί στην πιο δυνατή ταχύτητα. Χωρίζεται την κρέμα σε τρία μέρη. Στο ένα μέρος προσθέτετε τα αλεσμένα μπισκότα, στο άλλο την λιωμένη σοκολάτα (να είναι χλιαρή) και στο τελευταίο μέρος το ινδοκάρυδο.
Στήνεται την τούρτα με την εξής σειρά.Πρώτα βάζετε το μέρος με το μπισκότο στην συνέχεια με την σοκολάτα και τελευταίο το μέρος με το ινδοκάρυδο.
Από πάνω τοποθετήστε την σαντιγί.
Αφήστε την τούρτα στο ψυγείο λίγες ώρες πριν το σερβίρισμα.
Νόστιμη πρέπει να είναι η τούρτα σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤην έφτιαξα και ήταν υπέροχη!!!Όλοι όσοι τη δοκίμασαν ενθουσιάστηκαν!!!Ευχαριστώ πολύ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήEυχαριστώ Βάσω. :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΧαρά, χαίρομαι τόσο πολύ!
Σε ευχαριστώ ! :)