Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Μανιταρόπιτα









Υλικά
1 φίλο σφολιάτας
600 γρ. Μανιτάρια
150 γρ. Μπέικον
250 γρ. Σκληρό τυρί
250 ml. Κρέμα γάλακτος
1 ζωμό λαχανικών
Αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία

Κόβετε το μπέικον σε κύβους και το τσιγαρίζετε. Προσθέτετε τα μανιτάρια και τα μπαχαρικά και τα ψήνετε γύρο στα 15 λεπτά. Κατά την διάρκεια του ψησίματος των υλικών,τρίπατε την σφολιάτα με ένα πιρούνι και την βάζετε σε προθερμαίνω φούρνο στους 200 βαθμούς γύρο στα δέκα λεπτά να ψηθεί. Όταν μισοψηθεί η σφολιάτα βάζετε από πάνω τα υλικά σας, τρίβετε το τυρί , βάζετε την κρέμα γάλακτος πάνω από αυτά και ψήνετε την πίτα για 20 λεπτά ακόμα μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου