Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Κοτόπουλο σε σάλτσα πιπεριάς και φρέσκιας κρέμας




Υλικά

600 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
3 μεγάλα κόκκινα πιπεριά
1 σκελίδα σκόρδο
200 ml. κρέμα γάλακτος
200 ml νερό
3 κουτ.σούπας λάδι
αλάτι,πιπέρι

Προετοιμασία

Προψήνετε λίγο τις πιπεριές στο γρίλ η σε τηγάνι μέχρι να μαλακώσουν λίγο, δεν πρέπει να τις ψήσετε πολύ. Πολτοποιείτε τα πιπεριά στο μπλέντερ. Τσιγαρίζετε το κρεμμύδι και προσθέτετε το κοτόπουλο κομμένο σε κοιβούς.Ψήνεται το κοτόπουλο σε δυνατότερη φωτιά για 5 λεπτά και προσθέτετε το πιπέρι, το βραστό νερό και το αλατοπίπερο και τα ψήνεται σε σιγανή φωτιά για ακόμα 20 λεπτά. Προς το τέλος του ψησίματος προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και ψήνεται για ακόμα 5 λεπτά και το φαγητό σας είναι έτοιμο.

2 σχόλια: