Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Έυκολο Cheesecake Κρέμα




Υλικά

300 γρ. Μπισκότα Digestive
150 γρ. Λιομένο βούτυρο
400 γρ. τυρί κρέμα Philadelphia
2 (2*397 γρ.) συμπυκνωμένο γάλα
400 ml. κρέμα γάλακτος
1 έτοιμο σόσ από κερασια η ότι γέυση προτιμάτε
100 ml. φρέσκο χυμό λεμονιού

Προετοιμασία

Αλέστε τα μπισκότα στο μπλένδερ και προσθέτετε το λιομένο βούτυρο, τα ανακατώνεται και τα απλώνεται στο pyrex.

Χτυπάτε στο μίξερ με μέτρια ταχύτητα το τυρί κρέμα και το συμπυκνωμένο γάλα μέχρι το μίγμα σας να γίνει λείο.Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και τα χτυπάτε μέχρι να γίνει μια μέτρια πιχτή κρέμα. Δεν πρέπει να την χτυπήσετε πολύ επειδή θα κόψη.
Προσθέστε σιγά σιγά τον χυμό λεμονιού ο οποιος θα πίξει την κρέμα και ανακατώνεται συνεχώς με χαμηλή ταχύτηταπρέπει Όταν βάλετε όλο τον χυμό λεμονιού, περιχύνετε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα.

Βάζετε από πάνω τιν σοσ φρούτων και τοποθετείται την κρέμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες πριν να την σερβίρεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου