Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Fanta (Φάντα) Κέικ











Υλικά

4 αυγά
280 γρ. ζάχαρη
2 σακουλάκια βανίλια ζάχαρη
420 γρ. Αλεύρι
1 κουτ. Γλυκού baking powder
500 ml. Fanta Αναψυκτικό
100 ml. Λάδι
Γύρο στα 450 γρ. Στραγγισμένο κομπόστα ροδάκινο Η καϊσί

Προετοιμασία

Χτυπάτε καλά με ένα μίξερ για 5 λεπτά τα αυγά, την βανίλια και την ζάχαρη. Κοσκινίζετε το αλεύρι και το βάζετε μέσα στο μείγμα μαζί με το baking powder και τα ανακατώνεται.Στην συνέχεια προσθέστε την Fanta και το λάδι. Αλευρώνετε ένα ταψί 25*38 εκατοστά. Βάζετε μέσα το μείγμα και τοποθετείται τα φρούτα έτσι ώστε να είναι παντού στο ταψί.Ψήνετε το κέικ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς γύρο στην μισή ώρα.

4 σχόλια:

  1. Πού βρίσκουμε τη βανίλια ζάχαρη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο ειναι μαγικο κεικ στο κατω μερος του γινεται σαν κρεμα και αυτο ειναι τελειο καταπληκτικο δεν το πιστευεις αυτο που γευεσαι. Συγχαρητηρια απο εμας και τουλαχιστον εννεα ακομη φιλους μας που το δοκιμασαν οταν το εφτιαξα...Ευχαριστουμε για τις συνταγες σας και το υπεροχο διαμερισμα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή