Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Chocolate melting moments









Υλικά

250 γρ. Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
220 γρ.  αλεύρι
  5 κουτ. Σούπας ζάχαρη άχνη
  4 κουτ. Σούπας corn flour
  3 κουτ. Σούπας κακάο
Noutella

Προετοιμασία

Χτυπάτε το βούτυρο και την ζάχαρη άχνη  μέχρι να ασπρίσει. Κοσκινίζεται και προσθέτετε και τα άλλα υλικά και τα ανακατώνεται για να γίνει μια λεία ζύμη.
Τα μπισκοτάκια αυτά μπορούν να φτιαχτούν με τον τρόπο που φαίνεται στην φωτογραφία  με το κορνέ 1 εκατοστού ή μπορείτε να κάνετε μικρές μπαλίτσες και να τες πιέζεται απαλά με το πιρούνι. Τοποθετήστε χαρτί ψησίματος σε ένα ταψί και τοποθετήστε μέσα την ζύμη.
Αν κάνετε τα μπισκοτάκια με τον τρόπου που τα έκανα εγώ το βούτυρο σας πρέπει να είναι αρκετά μαλακό .
Ψήνετε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
Όταν ψηθούν τα ενώνεται ανά δυο με nutella.
Από την ζύμη που θα κάνετε θα φτιάξετε πάνω από 35 μπισκοτάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου