Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

RaffaelloΤρούφες





Υλικά

450 γρ. Ζάχαρη
150 ml. νερό
250 γρ. Βούτυρο
350 γρ. Nestle γάλα σε σκόνη
250 γρ. Ινδοκάρυδο
 και ακόμα
50 γρ. Ινδοκάρυδο  για την διακόσμηση
100 γρ. φουντουκια ή καρύδια

Βράζετε το νερό και την ζάχαρη.Απομακρύνεται τα από την φωτιά και προσθέτετε το βούτυρο. Όταν λιώσει προσθέτετε σιγά σιγά το γάλα σε σκόνη ανακατώνοντας τα με το μίξερ. Στο τέλος προσθέτετε το ινδοκαρυδο και τα αφήνετε να κρυώσουν. Παίρνετε κομμάτια από το μείγμα και κάνετε μπαλάκια βάζοντας μέσα την γεμίσει σας.

2 σχόλια: