Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλέτο κοτόπουλο με λούντζα και τυρί







Υλικά

600 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
200 γρ. λούντζα καπνιστή
200 γρ. τυρί edam η κάποιο άλλο κίτρινο τυρί
2 γιαούρτια στραγγάτα
4 αυγά
λάδι
αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία

Κόβετε τα φιλέτα σε λεπτά κομμάτια, τα αλατοπιπερώνετε και τα τοποθετείται σε λαδιασμένο ταψί। Από πάνω βάζετε την λούντζα το τριμμένο τυρί και στο τέλος τα αυγά τα οποια προηγούμεως τα χτυπάτε με το γιαούρτι και ρίχνετε λίγο αλάτι।

Ψήνεται το φαγητό σε προθερμαίνω φούρνο στους 200 βαθμούς για 35-40 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου