Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Τρούφες με καρύδια




Υλικά

250 γρ. βούτυρο
300 γρ. αλεσμένα μπισκότα τύπου πετίτ
200 γρ. αλεσμένα καρύδια
150 γρ. ζάχαρη άχνη
Περίπου 150 ml. Γάλα
1 κ.γ. υγρή βανίλια ή ένα φακελάκι βανίλια

Προετοιμασία

Ανακατεύεται την ζάχαρη, τα μπισκότα και τα καρύδια. Λιώνεται το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και το βάζετε στο προηγούμενο μείγμα. Ανακατεύεται λίγο και προσθέτεται το γάλα και την βανίλια. Ανακατεύεται ξανά όλα τα υλικά μέχρι το μείγμα να ενωθεί. Αφήνεται το μείγμα στο ψυγείο για να κρυώσει και στην συνέχεια πλάθεται τα τρουφάκια σας σε μέγεθος ενός καρυδιού. Βουτάτε την τρούφα σε μπολ με τα καρύδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου