Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Μπισκότα με γέμιση φράουλας για την ημέρα των ερωτευμένων





Υλικά

350-360 γρ. Αλεύρι
100 γρ. Ζάχαρη άχνη
80 γρ. βούτυρο
200 γρ. souercream ή γιαούρτη πλήρες
1 αυγό
½ κ.γ. baking powder
1 κ.γ. βανίλια
1 φλούδα από ένα λεμόνι
Μαρμελάδα φράουλας

Προετοιμασία


Ανακατεύεται όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνου λεία ζύμη. Τυλίγεται την ζύμη με μεμβράνη και την αφήνεται στο ψυγείο για μία ώρα. Αλευρώνεται μία επιφάνεια και ανοίγεται την ζύμη με ένα πλάστη μέχρι να γίνει περίπου 2 χιλιοστά πάχους. Κόβεται την ζύμη σε ότι σχήμα προτιμάται με ένα κουπ πάτ. Τα μπισκότα σας δεν πρέπει να είναι χοντρά επειδή φουσκώνουν αρκετά κατά το ψήσιμο. Μέσα σε ένα ταψί τοποθετείτε το χαρτί ψησίματος σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά. Τα μπισκοτάκια πρέπει να έχουν ανοιχτό χρώμα. Γεμίζεται τα μπισκότα με μαρμελάδα φράουλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου