Υλικά
Για την βάση με τα μπισκότα
250 γρ. Αλεσμένα μπισκότα Digestive
125 γρ. βούτυρο
2 κουτ. Σούπας ζάχαρη άχνη
80 γρ. Πολύχρωμη τρούφα
Για την κρέμα
600 ml. κρέμα γάλακτος
250 γρ. Τυρί κρέμα
130 γρ. Nesquik με γεύση φράουλας
2 κουτ. Σούπας ζάχαρη άχνη
Για την βάση
Ανακατώνεται το λιομένο βούτυρο με τα αλεσμένα μπισκότα, την ζάχαρη άχνη και προσθέτετε την τρούφα. Ανακατώνεται ξανά όλα τα υλικά και τα τοποθετείται σε καλούπι με διάμετρο 20 εκατοστά μέχρι να πάρει 6 εκατοστά ύψος στο πλάι.
Για την κρέμα
Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος και την ζάχαρη άχνη μέχρι να πίξουν. Προσθέτετε στο μίγμα το τυρί κρέμα και το nesquik με γεύση φράουλας . Χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί και τα τοποθετείται στο καλούπι πάνω από την βάση. Αφήνετε για μερικές ώρες την τούρτα στην κατάψηξη.
Βγάζετε το καλούπι και διακοσμείτε το γλυκό με φρέσκια κρέμα.
Πανέμορφη και γευστικότατη φραουλότουρτα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήekpliktiki suntagi!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήtin eftiaxa kai egine uperoxi!!!!
Sinxaritiria!!!
:)
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστω.