Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Γεμιστά πιπεριά








Υλικά

10 πράσινα μακρόστενα πιπεριά μετριου μεγέθους
5 κομμάτια λέπτα κομμένο ζαμπόν
5 κομμάτια μπέικον
200 ml. κρέμα γάλακτος
150 γρ. τυρί edam
100 γρ. κεφαλογραβιέρα
λάδι

Προετοιμασία

Κόβετε το μπέικον,το ζαμπόν και το τυρί σε λεπτές λωρίδες. Γεμίζετε τα πιπεριά πρώτα με το μπέικον, στην συνεχεια με το τυρί και στο τέλος με το ζαμπόν. Βάζετε τα πιπεριά σε pyrex τα περιχύνετε με λίγο αλάτι, με την κρέμα γάλακτος και στο τέλος βάζετε την κεφαλογραβιέρα.

Ψήνεται τις πιπεριές στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου