Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Τρούφες με ινδοκάριδο και nutella







Υλικά

200 γρ.ζάχαρη
150 γρ.βούτυρο
250 γρ.αλεσμένα μπισκότα
100 γρ.ινδοκάριδο
200 ml. νερό
nutella

Προετοιμασία
Βράζετε για ένα λεπτό το νερό με την ζάχαρη και προσθέτετε το βούτυρο για να λιώσει. Όταν γίνει χλιαρό προσθέστε τα αλεσμένα μπισκότα και το ινδοκάριδο και τα ανακατώνεται μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Τα αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσουν τελείως. Πλάθεται το μίγμα σας σε κύκλους και ανοίγετε μια μικρή τρυπα απο πάνο. Βάζετε τα γλυκα στο ινδοκάριδο και μετά τα γεμίζετε με nutella.

5 σχόλια:

  1. Εξαιρετικά σε ομορφιά και είμαι σίγουρη και σε γεύση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pwpw..teleiaaaaaaa!!ftiaxnw ki egw tetoia troufaki!alla me kouvertoura

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνονται πεντανόστιμα ...καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαίνονται υπέροχα όπως όλα όσα βλέπω κατά καιρούς!
    Σε επέλεξα για το βραβείο υπέροχου blog! Πέρνα από το ονειρεμένο μου σπίτι να το προμηθευτείς! ;)
    http://www.oneiremenospiti.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή