Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Kορμός Ινδοκαρυδο




Υλικά

Για το σκούρο μέρος

250 γρ.αλεσμένα μπισκότα
100 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα
150 γρ. Ζαχαρι
150 ml. γάλα

Για την γεμίσει

125 γρ. Βούτυρο
150 γρ. Ζάχαρη άχνη
100 γρ. ινδοκαρυδο

Προετοιμασία

Για το σκούρο μέρος - Λιώνετε την σοκολάτα και την ανακατώνεται με τα αλεσμένα μπισκότα, την ζάχαρη και το γάλα. Ανοίγετε το μείγμα πάνω σε μια μεμβράνη.

Για την γεμίσει - Χτυπάτε το βούτυρο και την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν αφράτα και προσθέστε το ινδοκάρυδο.  Τοποθετήστε το μείγμα πάνω στο σκούρο μέρος και τυλίξτε τον κορμό.

7 σχόλια:

  1. Καλησπέρα...όλες οι συνταγές σου είναι καταπληκτικές.
    Έχω φτιάξει πολλές και έγιναν τέλειες.
    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ νόστιμο και εύκολο Αλίκη.
    Φαντάζομαι το βάζουμε στην κατάψυξη!
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριτώ πολύ Στέλλα. Όχι δεν χρειάζεται κατάψυξη. Για να κόβετε εύκολα και να έχει ωραία εμφάνιση είναι αρκετό να παραμείνει κάποιες ώρες στο ψυγείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή